|
Новости
|
|
| Alexander_Sudak | Дата: Понедельник, 23-10-06, 14:27 | Сообщение # 226 |
 Болельщик
Статус: Offline
| NRW, да спасибо не надо..сАмной ничего хорошего команду не ждет ... я лучше нас стороне пообсуждаю..,Чем меня будут
Буковина Вперед!
Сообщение отредактировал Alexander_Sudak - Понедельник, 23-10-06, 14:34 |
| |
|
|
| Oleg_old | Дата: Понедельник, 23-10-06, 16:34 | Сообщение # 227 |
 Тифози
| эй виртуальные тренера хорош тему засорять, она не о вертуальном футболе. Откройте себе отдельный топик по вашей теме
|
| |
|
|
| Viduka | Дата: Понедельник, 23-10-06, 17:56 | Сообщение # 228 |
 Болельщик
| да лан,жалко вам что-ль )) новостей реальных и хороших мало ) вот я и разбавляю )
Виртуальный тренер ФК Буковина
|
| |
|
|
| Alexander_Sudak | Дата: Вторник, 24-10-06, 13:03 | Сообщение # 229 |
 Болельщик
| | Quote (Oleg) | | эй виртуальные тренера хорош тему засорять, она не о вертуальном футболе. Откройте себе отдельный топик по вашей теме | Я не Виртуальный тренер Где я тему засорял...мы сдесЯ просто балакали  Добавлено (24-10-06, 13:03) --------------------------------------------- В связи с переездом интернета у меня не будет начиная с 26 числа(октября)... 19 ноября я буду в Черновцах... Постараюсь заходить с клубом и от друзей... Меня не удалять 
Буковина Вперед!
|
| |
|
|
| Саньок | Дата: Пятница, 27-10-06, 13:08 | Сообщение # 230 |
 Тифози
| Наш сайт вже цитують. Дивись на цій сторінці
|
| |
|
|
| Oleg_old | Дата: Пятница, 27-10-06, 14:30 | Сообщение # 231 |
 Тифози
| цитируют но как то не правильно "Фото сайту www.bucovina.ukoz.ru" пропустили "fc" ucoz неправильно написали,bukovina "c" вместо "k" написали, а использовали помоему фото что ты сделал
Сообщение отредактировал Oleg - Пятница, 27-10-06, 14:47 |
| |
|
|
| Bruklin | Дата: Пятница, 27-10-06, 17:11 | Сообщение # 232 |
|
Болельщик
| Власнику сайту. А чого тут не передруковують інтерв"ю з футболістами з Букінфо, не всі ж туди лазять. Там Мельничук і Раковіца є.
|
| |
|
|
| Oleg_old | Дата: Пятница, 27-10-06, 19:31 | Сообщение # 233 |
 Тифози
| | Quote (Bruklin) | Власнику сайту. А чого тут не передруковують інтерв"ю з футболістами з Букінфо, не всі ж туди лазять. Там Мельничук і Раковіца є. | какже, а раздел каталог статей зачем ?
|
| |
|
|
| Willie | Дата: Суббота, 28-10-06, 00:26 | Сообщение # 234 |
 Болельщик
| http://www.bukinfo.cv.ua/index.p....e255e45 Ще одна цитата (фото з цього сайту). Непогане інтерв'ю Дмитра Мельничука (взяв Олексій Мамчук).
|
| |
|
|
| Bruklin | Дата: Суббота, 28-10-06, 13:29 | Сообщение # 235 |
|
Болельщик
| | Quote (Oleg) | | какже, а раздел каталог статей зачем ? | Як то кажуть, сорі, не помітив. Льоха до речі із всіх наших спорткорів самі цікаві матеріальчики видає. Це Вам не Батюк, який максимум флеш-інтерв"ю після матчу зробить. Добавлено (28-10-06, 13:29) --------------------------------------------- Ну, що усі На Дністер!!!!
|
| |
|
|
| bukoultras | Дата: Понедельник, 30-10-06, 20:47 | Сообщение # 236 |
 Болельщик
| а хто знає чи буде грати буковина на мальві? чи є щось таке подібне в планах?
НА КОЛІНА ПЕРЕД УКРАЇНОЮ CCF
|
| |
|
|
| NRW | Дата: Понедельник, 13-11-06, 13:21 | Сообщение # 237 |
 Фанат
| Завершився 65-й чемпіонат області з футболу. За тур до його завершення чемпіоном достроково став дорошовецький ФК "Малик", який вперше завоював чемпіонське звання. А ось боротьба за друге і третє місця точилася до останньої миті. Як і очікувалось, "срібло" виборов вадул-сіретський "Митник". "Бронзу" завоював ФК "Лужани", який у заключному матчі переміг у Сторожинці місцеве "Підгір'я" – 2:0. А ось чернівецька команда "Олбі-Рос Дрім-Тім", яка йшла другою після двох поразок в заключних двох матчах, втратила не тільки "срібло", а й "бронзу". Результати інших матчів: ФК "Малик" – ФК "Вашківці" – +:-, "Олбі-Рос Дрім-Тім" – ФК "Митник" – 1:4. Ось і все про футбол в області. Буковиною-2 тут і не пахне.
|
| |
|
|
| VooDoo | Дата: Понедельник, 13-11-06, 22:56 | Сообщение # 238 |
 Болельщик
| а чернівцями теж шось сладенько попахує
No one. Ever. Really. Dies. junglist movement!
|
| |
|
|
| NRW | Дата: Понедельник, 01-01-07, 13:42 | Сообщение # 239 |
 Фанат
| З НОВИМ РОКОМ!!! Нехай він буде кращим для вболівальників Буковини та стане першою сходинкою до повернення в еліту українського футболу.
|
| |
|
|
| Basarab | Дата: Четверг, 04-01-07, 15:51 | Сообщение # 240 |
|
Новичок
| Помогите связатся с админинстрацией клуба. Хороший друг попросил передать резюме тренера.
|
| |
|
|