Це жах! Якщо в команди обласного центру немає грошей щоб поїхати на матч - на нахріна такі спонсори і така підтримка міста?
Варто зрозуміти що сьогодні на вулиці 2008 рік!!! Не 1995! Не 1999! В нас давно закінчилася економічна криза!!!!!!!!! Якщо місто нічого не виділяє на команду і не шукає сопнсорів - но тільки через те що воно НЕ ХОЧЕ цього робити! Я нізащо не повірую що в Чернівцях немоє 1 млн. гривень на рік для команди. Такий доход приносить половина Трембіти, або 3 сектори Калинівського ринку (це якщо брати лише податки). Може досить п*здити гроші в свій карман???? Подивимося травбі у вічі - наша улюблена команда просто не потрібна міській владі!!! Це лишня статя витрат від якої вони з радістю б відмовилися. У приватній розмові з одним з наших міських депутатів я почув такі слова: "А навіщо платити футболістам? Якщо вони хочуть грати - то нехай і платять!!!". Навіть не знаю що робити з таким підходом до справ!
Якщо буде так продовжуватися, то ще рік-два і "Буковина" повторить участь СФК Миколаїв!!! На цю тему варто прочитати перші 2 строрінки журналу "Футбол" за понеділок (прошу не сприймати за рекламу).
Народ. Варто щось робити!!! Невже ні у кого немає знайомих які маюсть свій бізнес? Барселона, наприклад, ДУЖЕ НЕПОГАНО, функціонує у вигляді відкритого акціонерного товариства. Вже видно, що поки "Буковина" буде залишатися в руках міста - в неї перспектив НЕМАЄ!!!!!