|
03.07.2007 Нафком 1-1 Буковина
|
|
|
|
|
| Саньок | Дата: Воскресенье, 29-07-07, 21:42 | Сообщение # 1 |
 Тифози
Статус: Offline
| 03.08.2007 Нафком - Буковина Початок гри об 18.00 Результат: Нафком 1-1 Буковина P.S. Коментар щодо цієї гри буде трохи пізніше, але можу сказати Вам, що гра нашої команди була досить технічно грамотно побудована. Темп гри на полі задавала "Буковина".
|
| |
|
|
| Саньок | Дата: Четверг, 02-08-07, 08:35 | Сообщение # 2 |
 Тифози
| 02.07.2007 о 9.00 команда клубним автобусом відбула у місто Бровари для чергової гри Чемпіонату України з футболу (ІІ ліга, гр. А). Щасливої дороги. 19.00 Вже прибули на місце, провели тренування. Хай щастить Вам завтра. Тримаємо кулаки.
|
| |
|
|
| Oleg_old | Дата: Четверг, 02-08-07, 19:01 | Сообщение # 3 |
 Тифози
| на вуезде мы уже давно играем тяжело, но надо постораться взять очки
|
| |
|
|
| Саньок | Дата: Четверг, 02-08-07, 22:54 | Сообщение # 4 |
 Тифози
| Нагадую, що результати on-line переглядаємо на цьому сайті. Для мобільників ось тут.
|
| |
|
|
| patrick | Дата: Суббота, 04-08-07, 00:17 | Сообщение # 5 |
 Фанат
| хлопці обовязково постараються нас втішити своєю грою та рахунком. Я надіюся на краще і думаю що буде свято і на нашій вулиці  Добавлено (04-08-07, 00:17) --------------------------------------------- ура я вгадав за рухунок 1-1
I love FC Bucovyna
|
| |
|
|
| Ironman | Дата: Суббота, 04-08-07, 12:42 | Сообщение # 6 |
|
Новичок
| Кто реально в єтом сезоне будет претендовать на выход в 1 лигу?
|
| |
|
|
| Саньок | Дата: Суббота, 04-08-07, 13:37 | Сообщение # 7 |
 Тифози
| Quote (Ironman) Кто реально в єтом сезоне будет претендовать на выход в 1 лигу? "Буковина", "Нива" (Тернопіль), "Арсенал" (Б. Церква)
|
| |
|
|
| Саньок | Дата: Суббота, 04-08-07, 21:24 | Сообщение # 8 |
 Тифози
| Quote (Tosyan) www.inetball.ruref=458 Я здається просив не рекламувати ресурс, який прямим чином чи опосередковано не відноситься до функціонування нашого клубу. Останнє попередження.
|
| |
|
|
| Oleg_old | Дата: Вторник, 07-08-07, 14:38 | Сообщение # 9 |
 Тифози
| Одно очко с выезда привезли, что в принципе нормально по нынешнему составу. Должны держаться ближе к лидерам.
|
| |
|
|
| Саньок | Дата: Вторник, 07-08-07, 23:40 | Сообщение # 10 |
 Тифози
| Вдалося дізнатися подробиці матчу в Броварах. "Буковина" рзопочала матч у такому складі: Сиротін-Гамаль, Скібінський, Климус-Ісаєв, Дележа, Маковійчук Олександр, Савка Юрій, Михайло Рябий, Маковійчук Степан - Ілюк Максим. На заміну виходили: Темерівский, Мельничук, Прокопович, Головачук. В цілому перший тайм проходив за рівної боротьби, гострі моменти виникали тільки після стандартів (одного разу голкіпера "Буковини" виручила поперечина, в інших ситуаціях виручали голкіпери обох команд). Нашій команді забили після вкидання ауту!!!! Була скидка м'яча в район лінії штрафної, а звідти вже набігавший кравець "Нафкому" влучно пробив повз Сиротіна. Після голу Буковина перебувала в дещо розгублену стані, що правда ніяких дивідендів це не принесло команді суперника, більше того вдалося зрівняти рахунок (Климус з метрів 25 влучно пробив зі штрафного). У другому таймі ж моментів майже не було, тільки в кінці матчу С. Маковійчук міг принести перемогу "Буковині", та голкіпер "Нафкому" просто створив чудо, і невідому як йому вдалося відбити удар Степана.
|
| |
|
|
| patrick | Дата: Среда, 08-08-07, 22:47 | Сообщение # 11 |
 Фанат
| молодці
I love FC Bucovyna
|
| |
|