Ultras and hools
|
|
Биба | Дата: Четверг, 09-11-06, 15:57 | Сообщение # 31 |
Болельщик
Статус: Offline
| bukoultras,може ти й правий в нас в Чернівцях рагульский стадіон,але так по всій Україні фанати стоять тільки під таблом.Ви дивіться виберіть собі нормальне місце,та йтам засідайте.Головне фанатійте,а якшо хтось роздупльоннний буде сидіти на стадіку і йому ви сподобаєтесь безсумнівно він до вас підтягнеться.
Don't cry for me, Ukraine!
|
|
| |
VooDoo | Дата: Суббота, 11-11-06, 00:35 | Сообщение # 32 |
Болельщик
| всім пацанам які були в маріо і чекали на мене - Соррі я вчора всю ніч жер кислоту в астарті і не відійшов)()()(. поставтесь з розумінням по можливості
No one. Ever. Really. Dies. junglist movement!
|
|
| |
grafson | Дата: Воскресенье, 12-11-06, 10:32 | Сообщение # 33 |
Болельщик
| 2 Биба Скажи мені таке - у вас ультрас і хулс н разом знову під таблом? Суппорт вчора просто супер, хочу до Львова на матч, підримати Карпати...Коли у вас дом гра буде?
Завжди і всюди...
|
|
| |
VooDoo | Дата: Воскресенье, 12-11-06, 12:49 | Сообщение # 34 |
Болельщик
| у львові завжди була хороша підтримка команди, скільки я себе пам"ятаю.
No one. Ever. Really. Dies. junglist movement!
|
|
| |
Биба | Дата: Понедельник, 13-11-06, 09:33 | Сообщение # 35 |
Болельщик
| grafson, 2 грудня.В нас завжди ультрас з хулами стояли під таблом,це всюди таке по Україні. Краще Буковину підтримай.
|
|
| |
grafson | Дата: Понедельник, 13-11-06, 11:15 | Сообщение # 36 |
Болельщик
| Єсно... Тільки не кажи що не стояли хули в іншому секторі... За Буко нехвилюйся, шановний. якби я непідтримував, то хуй шо було б в моїх коханих Чернівцях...
Завжди і всюди...
|
|
| |
Биба | Дата: Понедельник, 13-11-06, 12:01 | Сообщение # 37 |
Болельщик
| grafson, в нас зараз ультрас по ходу нема є кілька фірми і то вони всі хуліганівські.Правда є ультраса, але вони без організації.Ультраса стояли з хулами в двох секторах. Quote (grafson) | За Буко нехвилюйся, шановний. | чого так жестоко?Чимось не вгодив? Quote (grafson) | якби я непідтримував, то хуй шо було б в моїх коханих Чернівцях... | трохи забагато на себе покладаєш..... я сподіваюсь не ти один стоїш на секторі.
|
|
| |
grafson | Дата: Вторник, 14-11-06, 14:50 | Сообщение # 38 |
Болельщик
| 2 Биба Скажи мені в який сектор №, білети продаються чи там по запрошеннях, чи якосьінакше... Биба пише: трохи забагато на себе покладаєш..... Так забагато на себе беру і це моя проблема, тут нікому нічого нетреба. Клуб в 2 лізі і всі срали щось організовувати,путтєві пацани виєхали...А всі чекають на готове... Щоб щось зрозуміти - треба це пережити...
Завжди і всюди...
|
|
| |
Биба | Дата: Вторник, 14-11-06, 16:15 | Сообщение # 39 |
Болельщик
| Quote (grafson) | Скажи мені в який сектор №, білети продаються чи там по запрошеннях, чи якосьінакше... | продаються.....в який сектор хочеш?білент буде коштувати 20 грн. в гіршому випадку в кращому 10грн, а в найліпшому 5грн.Але вони зараз ше не продають квитки на Арсенал. Quote (grafson) | тут нікому нічого нетреба....всі срали щось організовувати | перша помилка є дуже багато людей і вони вже все організовують і без тебе. Quote (grafson) | путтєві пацани виєхали.. | не правда....оглянись нормально ти хоча б старався їх найти їх повно,повір,головне їм все пояснити. Quote (grafson) | всі чекають на готове... | це нормально. Quote (grafson) | Щоб щось зрозуміти - треба це пережити... | не завжди. З тобою букоультрас зв"язувався?
|
|
| |
Биба_старший | Дата: Вторник, 14-11-06, 19:27 | Сообщение # 40 |
Новичок
| Quote (Биба) | Quote (grafson) всі чекають на готове... це нормально. | це не нормально, це просто для нас нормально. але, дійсно, толк буде тоді коли ти знатимеш що всі чекають на готове, і це нормально і сам будеш сракою трусити аби шось зробити, а народ вєрняк потягнеться. Биба, респект.
Чернівці - Гравітон - Львів - ст. "Україна"
|
|
| |
bukoultras | Дата: Суббота, 18-11-06, 19:07 | Сообщение # 41 |
Болельщик
| 2 бiба наймолодший вот такi вот теми в майданi по 10 гр в легiонi. вот сцилка на фото http://fcbukovina.ucoz.ru/photo/4-0-111 Добавлено (18-11-06, 19:07) --------------------------------------------- нові фото
НА КОЛІНА ПЕРЕД УКРАЇНОЮ CCF
Сообщение отредактировал bukoultras - Среда, 15-11-06, 17:16 |
|
| |
Саньок | Дата: Суббота, 18-11-06, 22:39 | Сообщение # 42 |
Тифози
| Виграш нашої команди сьогодні-це ВАША заслуга. В такий холод Ви навіть здоймили верхню одежу (повний sex) і так завзято вболівали. ДЯКУЄМО ВАМ.
|
|
| |
jinGO | Дата: Воскресенье, 19-11-06, 11:14 | Сообщение # 43 |
Болельщик
| bukoultras, а чьо так мало фоток? мало би бути більше мені ше вчора сказали шо саппорт був класний. "орали как бешеные"))))
|
|
| |
bukoultras | Дата: Воскресенье, 19-11-06, 12:45 | Сообщение # 44 |
Болельщик
| так вчора ,як не дивно, підтянулось багато людей(ну це по нашим міркам). а фотки є ще ,але нічого такого, там восновному фото біля нового банера і фото під час супорту. а ще знімали відео.
НА КОЛІНА ПЕРЕД УКРАЇНОЮ CCF
Сообщение отредактировал bukoultras - Воскресенье, 19-11-06, 12:53 |
|
| |
grafson | Дата: Воскресенье, 19-11-06, 15:02 | Сообщение # 45 |
Болельщик
| 2 jingo ти хто???
Завжди і всюди...
|
|
| |