Ultras and hools
|
|
хул | Дата: Четверг, 13-09-07, 00:19 | Сообщение # 76 |
Новичок
Статус: Offline
| pashkos чи Bruklin Oleg...і тп а може ти готовий вигребати за клуб..чи ти болелла тіки на форумі.. крісло ше не жме в жопу??..чи хтось тут присутній..ви хлопці шо капец важні..??..і вами мае гордитися футбольний клуб?? мусором і газетами після матчів, ..??да?? подивись правді в очі ..і кінчайте тут говорити про якісь таланти і прояви інтелекту..це не "шо де коли"..це тема про хулів і ультрасів ..серед вас таких здаеться не наблюдаю.. то чого лізти туда де ти е зайвим ??ше й з своею заїздженою стереотипами думкою.. я у свої роки не дурніший за кожного з вас шановні.. а шо тут кожний з вас робить для підтримки команди крім 4х гривень за гру..шо хлопці..може соромно за себе?? бо мені за таких як ви соромно!! і взагалі нехочеться тут писати..бо неприемно з такими людьми спілкуватися .хоча і в неті...просто вирвалось!!..ніхто нас не любить а нам плювати ..бо ми любимо свій клуб!! а ти б так зміг??неможеш
|
|
| |
grafson | Дата: Четверг, 13-09-07, 10:40 | Сообщение # 77 |
Болельщик
| Забийте!!! Ми,буковинці, і ми не зассали... Я хочу бачити ваші мордочки хоч на одному виїзді, болєлєльщікі... З.І. Ми любимо Ми любимо тебе,Ми любимо Ми любимо тебе Лише лише тебе,Лише лише тебе Лише, Буко тебе...
Завжди і всюди...
|
|
| |
Rom4yk | Дата: Пятница, 14-09-07, 21:46 | Сообщение # 78 |
Новичок
| Я вам скажу так - якби ви хоть признались підійшли все б було ок - а так ви просто боягузи -а за хулів - взагалі промовчу Обіцяти 60 чоловік а нікого не було видно??? Нива- чемпіон!!!!!
|
|
| |
Саньок | Дата: Пятница, 14-09-07, 23:21 | Сообщение # 79 |
Тифози
| Quote (Rom4yk) Я вам скажу так - якби ви хоть признались підійшли все б було ок - а так ви просто боягузи -а за хулів - взагалі промовчу Обіцяти 60 чоловік а нікого не було видно??? Нива- чемпіон!!!!! Був я сьогодні у Тернополі на грі. По-перше ніхто нікому нічого не обіцяв, а по-друге, враховуючи враження від гри, стадіону, людей на стадіоні, я всім хочу сказати що ми (Чернівці, наша команда) таки ближче до Європи. Для прикладу, купа п'яних на стадіоні, бруд. Лише в одному гадюшнику біля стадіону продавали пиво. Наша команда біла кращою. Коментар трохи пізніше у відповідному розділі.
|
|
| |
Rom4yk | Дата: Суббота, 15-09-07, 09:33 | Сообщение # 80 |
Новичок
| Саньок Чуєш ви мали вигравати - один штрафний небезпечний і все!!!!!!!!! Ви взагалі мали 2-0 попадати але суспік не забив пеналь. То шо пяні то в сімї не без урода -і у вас таке буває - а то шо там стоїть будка- її взагалі не мало бути - всі палатки позакривались в місті а ця стоїть лише тому шо тут футбол проходить. Стадіон завжди був такий недоглянутий і у вас те саме - був у квітні у вас на стадіоні. так шо чекайте в травні виїзду - відповіді. Нива - чемпіон!!!!!!!!!!!!111
|
|
| |
VooDoo | Дата: Воскресенье, 16-09-07, 13:10 | Сообщение # 81 |
Болельщик
| Quote (Rom4yk) Я вам скажу так - якби ви хоть признались підійшли все б було ок - а так ви просто боягузи робиш висновок з того, шо чернівецькі хули до вас не приїхали? а ти дивився в календар, шо пятниця робочий день і здійснити виїзд важко з точки зору власне роботи чи навчання? Quote (Rom4yk) Обіцяти 60 чоловік а нікого не було видно??? і хто ж тобі таке обіцяв? покажи лінк чи назви ім"я, шо ти на 100% впевнений, шо та людина має відношення до ОФ
No one. Ever. Really. Dies. junglist movement!
|
|
| |
Саньок | Дата: Воскресенье, 16-09-07, 14:33 | Сообщение # 82 |
Тифози
| VooDoo Я був здивований коли побачив таку потужну силу, як фани "Ниви". Я відчував приємну заздрість. Чому у нас так слабенько з подібними речами? А при бажанні поїхати до Тернополя, все можна було зробити, ми виїхали о 15.00 і встигли. Дійсно, дивує позиція клубу щодо вболівальників та зокрема фанівського руху.
|
|
| |
grafson | Дата: Четверг, 20-09-07, 10:29 | Сообщение # 83 |
Болельщик
| Вуду,Я тебе прошу - забий... Наш рух, наше місто, наші проблеми. Всі бесіди, попиздяканьки в інеті - толку??? Кому ти пояснюєшся, хто вони такі шо ми маємо перед ними шось доводити. Це був матч року - ми його проїбали, то наш клопіт. А плуги свого отримають ( до зустрічі )...
Завжди і всюди...
|
|
| |
NyvaFan | Дата: Четверг, 20-09-07, 11:12 | Сообщение # 84 |
Новичок
| Quote (grafson) ми його проїбали, то наш клопіт. А плуги свого отримають ( до зустрічі )... е ти про кого говориш, граф монтекрісто?
МИ НАРОДЖЕНІ ЩОБ ПЕРЕМОГТИ!!!
|
|
| |
DokTor_Dre | Дата: Четверг, 20-09-07, 18:13 | Сообщение # 85 |
Болельщик
| Події в день матчу "Буковина" Чернівці - "Поділля" Джуе наглі-ці Тернопольці:) Хіба це чесно 26- на 18-20. Я б так несказав!! знаю давно це було, но все ж таки...
Сообщение отредактировал DokTor_Dre - Четверг, 20-09-07, 18:15 |
|
| |
pashkos | Дата: Пятница, 21-09-07, 02:12 | Сообщение # 86 |
Новичок
| Якщо ти не замітив то що я що Олег навіть не з Чернівців== Але мені жалко дивитись на таке посміховище, тут ви ставите з себе героїв, а що ви робите для команди? Немжете зібрати нормальну групу підтримки, а на сайті хуліганів позорять всі Чернівці, саме дякуючи вам, так що може й краще нічого не робити ніж позоритись, як ви думаєте? Якщо хочете зробіть щось накінець серйозне й толкове, а не на своюх трибунах матюкаєте ниву.... це "детство" так колись шпана мала дразнилась з вікон з трошки старшими й сильнішими.....
|
|
| |
sanya | Дата: Пятница, 21-09-07, 14:28 | Сообщение # 87 |
Болельщик
| Quote (pashkos) Олег навіть не з Чернівців згідний з вами
|
|
| |
Терно | Дата: Суббота, 22-09-07, 00:12 | Сообщение # 88 |
Новичок
| пазор а грозились великою делегацією до Тернополя фууууууууууу Добавлено (22-09-07, 00:07) --------------------------------------------- лахи одним словом Добавлено (22-09-07, 00:10) --------------------------------------------- Rom4yk, респект чувак,Нива чемпіон Добавлено (22-09-07, 00:12) ---------------------------------------------
Quote (DokTor_Dre) Тернопольці тернополяни!!!!!
|
|
| |
Bruklin | Дата: Суббота, 22-09-07, 12:23 | Сообщение # 89 |
Болельщик
| Пропоную таких придуркіув як Терно банити. А фанам ріспект за вчорашній матч, з барабаном значно цікавіше виходить!
|
|
| |
Терно | Дата: Суббота, 22-09-07, 14:22 | Сообщение # 90 |
Новичок
| ооо то в вас вже до барабана доросли вітаю.еволюція швидко проходить
|
|
| |